Geniet van Wunderland in Kubuneh Village The Gambia.
Wanneer U als reiziger/vakantieganger echt verrast wilt worden, dan moet U naar Kubuneh in Gambia gaan en daar de vrolijk kleurrijke wegwijzers volgen.
Toegangspoort naar en van de Lodges
Prachtig uitzicht op de rivier
Een soort pier naar een schaduwrijke hut in de rivier
Deze ronde huisjes zijn uw verblijfplaats.
De “Bantaba” als gemeenschappelijke ruimte met bar
De rivier, voor zwemmen en vissen
De mangrove bossen aan de andere kant van de rivier
Vissen op de rivier
Wunderland gezien vanaf de rivier
Een plekje om te genieten op het water
Dit Duits-Gambiaans lodge paradijs ligt direct aan een zijtak van de Gambia Rivier en is omgeven door palmbomen en de imposante baobabs. Voor de gasten staan er diverse fantasierijke en liefdevol ingerichte ronde hutten klaar, met hangmatten onder schaduwrijke palmen. 
De grote Bantaba, het trefpunt in het midden van “de compound”, nodigt onder het genot van een verfrissend drankje, tot uitrusten  uit. De keuken heeft voor U Gambiaanse, maar ook Europese specialiteiten.
Wunderland is ook voor daggasten erg aantrekkelijk. Er kan rechtstreeks in de rivier gezwommen worden, waarna op de zandbank of in de Bantaba lekker kan worden uitgerust.
Met de boot of de Piroque kunt u de rivier gaan verkennen en de vogels in de verscheidenheid van de natuur en de mangroven bekijken. Het is een uitgelezen plek als vertrekpunt voor een prachtige visdag.
Ook reizigers/vakantiegangers met kinderen zijn van harte welkom. Stagiaires van een nabijgelegen kliniek, welke uit alle delen van de wereld komen, vinden hier een aangenaam verblijf. 
Voor woestijnreizigers en Kampervrienden is er ruim plaats ter beschikking. Natuurlijk zijn er ook voor hen douches en schone toiletten aanwezig.
Hoe kunt U ons bereiken?
Bij voorkeur telefonisch: +220-9910850 of  +220-7842450.
We spreken, naast de lokale talen, Duits en Engels.

We hebben ook E-Mail: info@wunderlandlodge.com, maar niet altijd een gegarandeerde internetverbinding van voldoende kwaliteit.
Zonsondergang
20150725